Farväl

Idag for vi till sjukhuset för att ta farväl av älskade farfar. Hans lilla kropp fungerar inte och att han fortsätter att klamra sig fast vid livet är ett under. Han har överlevt trots alla odds ett stort antal gånger men denna gång verkar vara den slutgiltiga. Han har länge varit sjuk så man tror att det ska kännas ganska väntat men ändå är det så svårt.
Hur tar man farväl av någon som alltid har funnits där?

Nu är vi hos familjen och njuter av stundande juletid. Texas studsar runt och är en självklar glädjemaskot. Snart ska jag ta med honom ut på en promenad i snön. Det är så härligt att komma ut i tysta villaområden när man är van vid ständigt trafikbrus.

Hoppas ni alla får en underbar kväll. Pussa och krama era nära och kära lite extra. Man vet aldrig hur länge man får ha dem så passa på och njut!

Kommentarer
Postat av: cecilia

En kram till dig nu i en svår tid (kramar om).Vet inte vad jag ska säga, känns som om allt låter knäppt. Men nått jag vet är att man MÅSTE få sörja och de kan ta olika lång tid. För viss är sorg en kort period, medans den för andra är år. Så känn som du känner och gör de så länge du känner att du behöver.Å jag lovar, de kommer en tid då allt känns bättre. Du kommer ALDRIG glömma honom!kram

2009-12-22 @ 21:38:41
URL: http://cettcilias.blogg.se/
Postat av: Carina

Vad tråkigt med din farfar. Min dog för många år sedan men jag saknar honom än idag och minns honom med gjädje. Tur du har Texas som kan pigga upp dig i denna jobbiga stund, kram

2009-12-23 @ 05:58:57
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Patricia & Duke

han är miini :D typ som min kanin men väger mer ca 2,2 kg väger han = bebisrund. Han har korta ben också o lång kropp så skulle gissa på att han blev som en tibetansk spaniel lie större kanske :)!

2009-12-23 @ 08:11:19
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Åh, är så ledsen :( Vet hur det känns, min farfar dog den 20 dec för 3 år sedan, efter det julen betyder inget för mig längre. Inte den 24:e då farfar var alltid med. Men 23 är något jag ser framemot, då bara min familj firar jul och öppnar varandras julklappar.

2009-12-23 @ 09:53:22
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hejsan gå in och rösta på min blogg inne hoswww.maddisenj.blogg.se Jag är bidrag nr 1tack du är bäst :)GOD JUL

2009-12-23 @ 10:20:26
URL: http://madeleinehulin.blogg.se/
Postat av: Molly

Åh, jobbigt! Jag blir så knäckt av sånt. Hoppas du överlever... ;)

2009-12-23 @ 16:32:12
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Anna & Kompis

Vad tråkigt att höra om din farfar. :( Det spelar ingen roll om döden kommer fort eller om den tar lite tid - förlusten är lika svår ändå. Usch, så här kring jul också. Min farmor gick bort på nyårsaftons morgon för ganska många år sedan och jag minns hur betydelselöst det nyåret kändes... Hur tar man förväl? Önskar att jag kunde svara på den frågan. Vet inte själv... Krama om honom, krama om varandra och prata med/om farfar i jul! Kram!

2009-12-23 @ 22:55:17
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: Anonym

R.I.P!

Finns här om du vill prata!

2009-12-25 @ 21:58:35
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback