Goder morgon

Igår följde vi med en söt vän till Gunnars Hund & Katt för att hon skulle gå råd i sitt foderval till kissen. Jag och Texas agerade moraliskt stöd, vilket ofta behövs i en sån situation. För att verkligen visa vårt fulla stöd tyckte vi att det var bäst att stödshoppa lite.


Big shoe, little shoe


Reflexväst i perfekt storlek (när han fyllt 30)


(Nästan uppätet) grisöra.

Vad gör man inte för sina vänner?


Kommentarer
Postat av: Patricia & Duke

Precis! Tycker att folk som jobbar inom media skall vara neutrala och inte ha förutfattade meningar..

2009-11-06 @ 10:54:37
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Elin

Moraliskt stöd behöv verkligen, i situationer som detta! :)



Åh, gud så bra med reflexväst.. Skulle kanske införskaffa det till Enso, bara det att det känns så tråkigt när han växer så mycket nu. Fast om jag köper en nu, som är lite stor... kanske den kan passa till våren?... hmm tål att tänkas på! Ligger lite halvrisigt till på reflexfronten nu känner jag. Enso hade ju sånt här som blinkade när han rörde sig som satt i halsbandet med det har gått sönder. Hans gula reflex halsband har gått sönder. Så nu har svart reflex halsband på reflexkoppel.. Sedan har han en reflexfigur som hänger i halsbandet. Sedan har ju jag reflexer med. Viktigt med reflexer! Fast klart en reflexväst till honom gör ju jäkla skillnad.. Han har ju iof ett täcke med reflex på.. Gud så komplicerat. Men våra vovvar ska ha massa saker det är ett som är klart, vare sig det är nödvändigt eller ej..



Oj blev visst en liten monolog där kände jag.. suck på mig!

2009-11-06 @ 11:13:19
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Elin

Hehe, okej! Billigt är alltid gott i plånboken.. Det där med vuxen foder och valpfoder kan man nog älta sig sönder på. Alla säger olika och tycker olika.. viktigast är nog att man gör det man själv tycker känns bäst. En hel vetenskap. Men bitarna är som en 50öring ungefär.. de är lixom tefatformade. Hehe.



När jag var på utställning förra helgen vill jag köpa ny sån här lampa man sätter i halsbandet som lyser... Fast du övertalade mannen mig om att det inte behövdes, jag hade ju en.. Men visp när jag kom hem så åkte den i backen och sedan så dog den. Så när han kommer hem nu i helgen ska jag tvinga honom att leta upp en sådan åt mig, för han sade någonting i förbifarten om att han hade en liknande hemma.. ? hoppas han inte sa det för att slippa mig som stod där och valde färg.. huh.

2009-11-06 @ 13:31:09
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Elin

Morgontrötthet hoppas jag med infinner sig här!, problemet jag har är att Enso vaknar på morgonen vid halv sju när det börjar röra på sig är här i huset. Och han sover ju inne på mitt rum (för än så länge orkar jag bära honom, men inte länge till. Trappträning pågår för fullt), vilket innebär att han väcker mig och jag får så sött palla mig upp.



Men på helgerna när det är lugnt och tyst så kan han ligga till halv nio. LYX! ;D..



Jo tanken på brorsor har funnits här med.. Fast som sagt jag tror det gäller att inte vara naiv. De kräver ju sitt och en valp som snart blir tonåring och sedan en ny liten bäbis.. Tror jag nog inte är så smart drag. Fast jag ska inte säga för mkt. Men första året får han nog vara ensam bäbis iaf. Fast om sissodär 2 år eller något, när Enso är världens bästa väluppfostrade hund som hunnit ta lite fina priser och fått ett Lp.. Då kanske, kanske... haha.



Om/när du ska skaffa någon mer hund. Vad blir det för ras då tror du? :) Blir det någon mer blandras, eller renrasigt ? :)



Om, man får vara ofin och fråga.. Vad kostade Texas?

2009-11-06 @ 13:37:59
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Malin

Grisöron och tuggskor är verkligen toppen. Speciellt när man har små hundar. Köpte grisöron till Rexie ifall det skulle bli en jobbig tågresa ner till Skåne. Han skötte sig alldeles perfekt och sov resan igenom trots att det satt en hund framför.. Matte är stolt!

2009-11-09 @ 08:05:04
URL: http://malinjoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback