Hallelujah!

Här går man och drömmer om produkter från Hurtta och vad får man se?
Jo, min vänner. Detta! Hur lyckliga blir vi? Hoppas bara att det även gäller på produkterna hos
Spoiled Dog och inte bara på Hurttas hemsida.

Kanske dags för det där halsbandet ändå...
och väskan...
och kanske det andra halsbandet också...

Nu är det jul igen...

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh, halsband! Halsband är så mycket roligare än koppel, speciellt när man är som jag att allt måste passa perfekt ihop. Kanske ska börja med att köpa massa fina halsband och inte ha något koppel som passar. Vilket skulle leda till att jag var tvungen att ha Enso lös hela tiden.. Och att han skulle bli tvungen att lyssna excellent på mig (läs inte att jag måste träna honom till det först).



Hmm. Tål att tänkas på!

2009-11-06 @ 14:36:46
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Elin

Om du inte kan äta när julen kommer så kommer även jag att tycka sjukt synd om dig!



Nedersta botten låter ju inte så träligt, fast... tredje våningen, det låter lite värre. Tur att du har en lätt liten vovve! Får se det som de dagliga styrkepassen. Annars får väll din Sambo bygga en väska där han kan stoppa in både dig och Texas på ryggen och knalla uppför.. som sagt möjligheterna är oändliga! :)



Och gud ja, trädgård är guld värt.

Speciellt som jag nyss slängde ut Ensos lunch i trädgården på lunch sök. Stängde grinden och gick in själv och intog min lunch. Sedan var det bara att gå ut och hämta honom färdig äten och kissad ;P.. Ska tillägga att jag sitter och håller koll på honom genom fönstret hela tiden och att han aldrig annars brukar lämnas där, även om det är inhägnat.



Han brukar annars ha en busandes matte ute med massa leksaker, eller en matte som trajjar runt i andra änden av kopplet för att han ska kissa snabbt, och att man snabbt ska få med honom in.. Hehe!

2009-11-06 @ 14:42:16
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Elin

Okej :) Enso kostade 10.000 kronor.. Väl investerade kronor här också. Och jag trivs super med min uppfödare. Vilket är guld värt, så då förstår jag att du letar efter någon annan. Jag tror till hundra att jag hittat min ras, och att det blir fler av samma ras.. Fast West Highland White Terrier är också fina och Flattar, Grandisar, dobberman.. osv.



Fast sedan kanske man själv får några små knoddar, och då kanske man vill ha en liten mindre hund också.. Och då kanske det blir en Shetland Sheepdog. (Och tolka det absolut inte som att jag gillar Colliens utseende...)



Åh, whippet's är så fina! köpköpköp ;d

Skulle passa Texas med tror jag ;) En Grandis, kanske somsagt är lite väl att ta i mot lille Texas. De skulle nog inte ha så mycket mer utbyte av varandra än att den skulle få agera klätterställning åt Texas.. De är ju lika stora som Texas vuxen när de föds..



Det finns helt enkelt en hel jäkla djungel av raser också. Man kanske skulle ta och plocka allt från de raser man tycker om och sätta tillsamman till en? ;p

Eller inte.. min Enso är komplett! ;p Han har allt jag vill att en hund ska ha, förutom de där små hajtänderna (som förhoppningsvis börjar trilla snart).

2009-11-06 @ 14:55:51
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Michelle

Vilken söt vovve du har :) och det där halsbandet var riktigt fint!

2009-11-08 @ 09:55:13
URL: http://michellebeit.blogg.se/
Postat av: Jimmie och Kingeling

Hurttas kläder är ju väldigt praktiska, men inte så supersnygga. Däremot deras halsband är ju så lyx de bara kan bli :) enkelt, men ändå så himla snyggt.. vill ha*



kram

2009-11-08 @ 16:46:50
URL: http://kingeling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback