Ineffektiv

Jag borde nog fundera på en ny studiemetod. Den jag har nu, mycket stress och lite verkstad, känns inte helt hållbar.

Förövrigt börjar Texas blir helt sjukt könsmogen och jag skickar mordiska blickar på hans bollar som tyvärr inte verkar fatta hinten. Alltså blir det till att be veterinär skicka mordiska blickar istället (alternativt något annat lika effektivt). Frågan är dock vart man ska vända sig. Jag har tidigare haft kontakt med en veterinär där vi tog hans 12-veckors spruta, men det är också allt.

Allt jag kräver av kliniken som ska utföra ingreppet är att de är supertrevliga, superproffsiga, superengagerade och superbilliga. Ska det vara så svårt?

Någon som har tips på något bra ställe i Uppsala? Vad jag har förstått kan priserna också variera en hel del så det känns som att man får köra en rejäl undersökning helt enkelt. Skönt att få något att göra eftersom jag annars mest sitter sysslolös. Jätteskönt.

Texas utan bollar.

Kommentarer
Postat av: cecilia (med Saga & Betty)

Jag vill varmt rekomendera Börje, på Hellströms veterinär. Här kan du läsa mer om honom http://rembacken.se/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=26 . Där trivs jag med mina flickor. Kan verkligen lite på dom och tycker att dom har ett BRA pris. Nu har ju jag inte nån hanhund, men ett prisexempel är när man vaccinerar hos dom så kostar det 450kr. Då ingår en "lättare" hälsoundersökning oxå. De tycker jag är bra. Man blir alltid informerad där och får vara "med/delta" så mycket som möjligt. Dom är väldigt bra med mina flickor, Saga är ju väldigt reserverad med nya människor, men där går de toppen. Sen har dom ju dropp-in, vilket är poppis.Men om du ringer dit, kom ihåg att säga till om att du vill gå till Börje. Niklas jobbar där också, å han vill jag verkligen inte rekomendera. Har väldigt dålig erfarenhet av honom.hoppas du hittar en veterinär som passar er. kram

2010-01-21 @ 09:41:56
URL: http://cettcilias.blogg.se/
Postat av: cecilia (med Saga & Betty)

kom på en sak... om du går in på länken som jag gav dig i förra kommentaren. Gå in på Aktuellt på hemsidan och där kan du läsa "Vi har sänkt priserna på kastrationer av hanhundar och tikar ca 20%. Observera att våra priser är inklusive "allt": Operationskostnad, Narkoskostnad, Smärtstillande(även "morfinplåster" till tikar), Antibiotika och återbesök. Det enda som tillkommer är en krage som hindrar att hunden slickar på såret (om man inte har en sedan tidigare)."

2010-01-21 @ 09:44:50
URL: http://cettcilias.blogg.se/
Postat av: Anonym

Prata med mickan hon fick bra pris för Rio=)

2010-01-21 @ 13:29:08
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: elsa & emma

Det är svårt det där ! :) ,Jättegullig bild på texas. :)

2010-01-21 @ 15:05:23
URL: http://elsahedlund.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Jag vet tyvärr inga i Uppsala... Men jag gjorde det i Sthlm, Nacka Djurklinik.Tikar är dyrare, så jag fick ringa 1000 st olika klinikar i Sthlm, flesta kostade 8000 kr. Men Nacka Djurklinik är proffsiga, trevliga, billigt på 4500 kr :)

2010-01-21 @ 22:11:55
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Mom

Kira tog vi till Ultuna, säkert inte det billigaste. En mycket söt hund utan bollar.

2010-01-22 @ 09:28:36
Postat av: Molly

Det beror nog helt på hur långt du vill åka.. Albano (stavning?) är kända och duktiga dock vet jag inte riktigt var det ligger...

2010-01-24 @ 08:25:01
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Jonna & Puff

Albano ligger väl här i Stockholm, i Danderyd om jag inte har helt fel.

2010-01-24 @ 20:51:27
URL: http://jonnax.blogg.se/
Postat av: michelle

Men så söt!

2010-02-08 @ 14:14:14
URL: http://michellebeit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback