Till alla er som undrat

Jag förstår att det var många som reagerade på Texas tidiga sexdebut. Självklart skötte vi vårt ansvar som "föräldrar" och tog ett rejält snack med alla inblandade; både Texas och hästen Spiltus.
De var väldigt mogna i samtalet och förklarade att det faktiskt handlar om äkta kärlek. Vissa kanske reagerar på att de båda är killar, men vi har en väldigt liberal syn på sexualiteten i vår familj.

Jag är väldigt glad att Texas funnit kärleken så tidigt i livet. De är ett sött par och trivs i varandras sällskap. Trots att det ofta går lite vilt till kan man ibland få se dem såhär:


Puppy love

Kommentarer
Postat av: Patricia & Duke

Hahah :D!



Jaa Duke har ju sin Bullen, han är också väldigt.. maskulin. Men sålänge dom är lyckliga ;)!

2009-10-22 @ 15:59:00
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Anna & Kompis

Kompis har haft två riktiga mjukiskillar till pojkvänner - Bosse och Bosse 2.0 - båda bulldoggar från IKEA. Dessvärre gillar tydligen Kompis tuffa tag, för bägge har hon gjort slarvsylta av (plus dominerat järnet!)... Vem säger att kärleken är lätt? ;)

2009-10-22 @ 17:38:31
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha. Rexie hade mjukis ett gosedjur som var en mus som satt på en ost när han var liten. Han hade med sig honom jämt, tills det inte fanns så mycket kvar av honom längre..

2009-10-22 @ 19:53:11
URL: http://malinjoe.blogg.se/
Postat av: Carina

ååå så mysigt dom har det tillsammans :-)

2009-10-23 @ 19:11:02
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback