Skogspromenad

Innan vi åkte hem från föräldrarna i söndags passade vi på att låta Texas utforska skogen i ett fåfängt försök att trötta ut honom (as if we could). Trots att promenaden inte gav mig en trött puppy så var den himla mysig.
Texas hade aldrig förr sett så många löv på en gång. Dessutom var det snårigt med högt gräs så han fick studsa fram som en liten delfin på land.












Kommentarer
Postat av: Elin

Härligt med skogspromenad! ;d



Somsagt så krävs det små framsteg ibland för att man ska få motivation! :) Allt känns ju mkt roligare om det går bra! hehe.



I eftermiddag ska vi ut till skogen med Enso, Ska lägga lite spår. Får se hur det går! ;D

2009-11-03 @ 11:57:42
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad skönt med en skogspromenad :) Löv brukar annars vara himla intressant. Även när de flyger runt..



2009-11-03 @ 12:54:15
URL: http://malinjoe.blogg.se/
Postat av: Elin

Jadu, spår...

Jag har läst lite om det, och så fick vi prova på det på valpkursen :) vilket var mycket roligt. Sedan har det hängt med som en liten kul aktivering att ta till.



Att gå ett spår själv och sedan lägga lite godis i slutet (och då går jag bakom honom med koppel på när han spårar fram) går jättebra. Sedan har jag även provat att han får spåra upp mig tex, utan att sett att jag gått där. Han hittar alltid den han ska leta efter, fast det brukar bli lite mer uppletande för oftast har jag inte ro att låta spåret ligga så att det landat ordentligt på marken och då tar han upp nosen och vittrar istället.. Fast det ska det bli ändring på till våren då det ska införskaffas spårsele och lina.. Nu känner det lite bortkastat, dels eftersom säsongen snart är över och att han växer som ogräs. Hehe.



Har ni provat att springa och gömma er i skogen? så att han får hitta er. Superroligt både för en själv och för vovven. Hihih.. Och så har man en trött och mysig vovve hemma sen. :)

2009-11-04 @ 13:55:02
URL: http://elinoenso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback