Kom tillbaka!

Igår slängde jag ut julen ur vårt hem. Det kändes faktiskt jätteskönt då amaryllisarna blommat färdigt, granen var sned efter Texas mordförsök, hyacinterna blivit bruna och tomtarna kändes passé. Jag inbillade mig att vi hunnit njuta färdigt då vi pyntade i god tid. Först stökades så julpyntet undan och vi grubblade lite på hur sjutton vi skulle få ut granen. Då Sambons föräldrar kom på besök passade vi på att ta hjälp av dem med granplundringen. Redan där blev jag lite sentimental och tyckte allt att vi borde ha haft någon slags ceremoni istället för att spontanslänga granen. Jag blev nerröstad och ägnade mig istället åt att fota granen som försvann.Det som gjorde att jag alls lät mig övertalas att bli av med granen var att Texas sett det som en stor tuggpinne från dag 1. Det har aldrig blivit någon lugn och ro i vardagsrummet utan vi har haft fullt upp med att skydda granen från onda valptänder. Nu äntligen kan vi få frid i vårt hus.

Fast sorgligt är det. Nu måste jag vänta ett helt år till nästa jul. Fick lite panik alldeles nyss och kände ett starkt sug efter skinkmacka, vört, knäck, julost, tomtegröt, glögg, must... fast jag knappt kan äta hälften av de sakerna.

Julen, jag saknar dig redan!

Kommentarer
Postat av: Elin

va, 3 meter!!! :D vilken monstergran! Jag hade ingen iår då vi bor i lägenhet. Jag hoppas huset är klar nästa år så jag ha en gran i vårt hem :) skulle vara mysigt :)

2010-01-04 @ 17:21:04
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Carina

Tur du tog lite bilder på granen som du kan sitta och titta på när saknaden blir för stor :-)

2010-01-04 @ 19:40:33
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Jonna & Puff

Prata inte ens om skinkmackor! När skinkan väl fanns tyckte jag att det var så där lite lagom gott att äta skinkamackor men nu när det är slut... Ooh, vi borde har fryst in massa skinka :)

2010-01-04 @ 20:11:18
URL: http://jonnax.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

hahah :D!Åh så hemskt att kasta ut julen, jag älskar julen, skulle gärna ätit julmat till påsk om jag fick ^^,!

2010-01-04 @ 20:17:36
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Michelle

Haha :) Ni hade i alla fall barren kvar när ni slängde ut eran. Här var det bara att börja sopa i en timma inte ett barr kvar på granen hehe.

2010-01-04 @ 20:42:58
URL: http://michellebeit.blogg.se/
Postat av: Ebba

Ja, jag är också fäst i julen, det är så mysigt med mörker utanför fönstert och snön som lyser upp på dagen.. Åh, jag älskar det!

2010-01-05 @ 09:38:29
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback