Pigg och glad

Texas, alltså. Inte jag.

Idag har vi varit på stan med sötaste A och fixat lite julklappar. Texas följde med som smakråd. Själv var han supersnygg i nya täcket och bäst av allt; han verkar gilla det! Ja, kära vänner, ni läste rätt. Texas försökte inte att gnaga av täcket alternativt släpa sig mot väggen för att skava av det. Förmodligen förstod han hur snygg han var.
Vänligen notera att han fått en godis på kudden och därför slemmat ner den. Han har alltså inte kissat på kudden.

Tyvärr hade jag för fullt upp med att se till att Texas inte använde klappsugna främlingars händer som tandkliare, för att riktigt få tid till att fotografera. Täcket var mycket snyggare in action, men fokus låg främst på att komma hem helskadda och utan polisanmälningar. Det sistnämnda borde vara tämligen enkelt då Texas kommer undan med oförskämt beteende just på grund av hur liiiiiten och sööööööt han är.
"Åhhhh, men det göööööör ju inget att hans små vassa tänder sliter sönder mina händer för han ääär ju så sööööööt och fiiiiin och åååh vad kul. Bäst att jag viftar lite till med händerna framför hans mun för att riktigt stressa upp honom. Vad guuuuuuulligt!"

Nog för att det är skönt att slippa få skit för att man inte kommit längre i hundträningen (tyvärr föds inte alla hundar färdiglärda), men samtidigt vill jag inte att hans beteende ska vara okej bara för att han är söt. Nej, skärpning skärpning.

Tyvärr blev han inte särskilt uttröttad av dagens äventyr, men jag har stora planer för helgen. Imorn blir det hundträff och då ska han minsann göra av med energi så att vi klarar oss fram till jul. Räcker inte det har vi julgodisbak hos föräldrarna på söndag och där är mamma given lekledare. Dessutom har de tomt och skog i närheten så även där kan vi lägga energi.
Idiotsäkert planerat!!

Kommentarer
Postat av: linaa

okok ja de e svårt... man vet ju aldrig hur dem reagerar på raketer men de lär ju märkas köp några o låt någon skjuta av på håll o se hur han reagerar. finns ju även ljudskivor med raket ljud som man kan köpa.

2009-12-18 @ 15:39:17
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: jimmie och kingeling

jätte fin i det nya (fina) täcket :)

2009-12-19 @ 00:23:57
URL: http://kingeling.blogg.se/
Postat av: Carina

Så fin han blev i sitt nya täcke, ser riktigt varmt och mysigt ut. Måste köpa nytt till Tyson för hans är lite litet men det får duga ett tag till. Alla pengar har gått åt till julklappar :-)

2009-12-19 @ 10:13:29
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Anna & Kompis

Klart att han inte ville gnaga av sig det täcket, så snygg som han är i det! :)Jag skrattade så gott åt ännu ett så otroligt finurligt och välformulerat blogginlägg! :D Ja, det var bra att du förtydligade bilden, för det var faktiskt lätt att tro att han har kissat på kudden. ;) Visst är det lustigt att små vovvar kan komma undan med mord för att de är så söööööta. Tänk om Texas hade varit en vuxen schäfer, rottis eller liknande. Då tror jag inte att samma personer skulle tycka det var lika gulligt... ;)

2009-12-19 @ 23:19:17
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Energiknippe vovve u har :) Söt han var i täcket, å kisspölen? (haha) - nä vet det e slemm ;)

2009-12-21 @ 17:36:00
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: H

Du skriver så himla roligt. Blir glad av att läsa din blogg. :)

2009-12-21 @ 23:31:34
Postat av: Sara

Tack snälla "H" :)

2009-12-22 @ 09:53:55
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback