Här händer det grejer

Försöker smälta det positiva antagningsbeskedet till psykologprogrammet (äntligen!) och varvar med lite hundvaktande. Både jag och Texas längtar efter mer flockliv (läs: valp) men eftersom ett sådant beslut kan fattas först efter det att jag och Texas har koll på varandra tillfredsställer vi det akuta behovet med att låna andras.

Först fick vi den stora äran att passa två av grannens tre pomeranians; Gizmo och nya bebisen Lova. Tänk vad fort man lyckas förtränga valptiden. Vadå aldrig sovmorgon? Vadå kisspölar och spring i trappan? Samtidigt förstår man varför dessa små petitesser är så lätta att bortse ifrån. Hej naken valpmage och pyttesmå pussar. Hej lilla vikt på ungefär ett mjölkpaket. Hej glädjeskutt som gör att man tappar balansen. Hej bus och nyfikenhet. Ja, det är inte utan att man blir kidnappningsbenägen bara man tänker på det.


Lova och Texas blev dessutom bästa vovvevänner. Vore de människor skulle de växa upp och gifta sig. Texas är så fin med bebisar, det är inte utan att man blir lite stolt. Lova älskar att tugga på Texas svans och springa runt med honom i koppel. Funderar på att anställa henne som dagmatte!Den minst suddiga av alla gruppbilder. Bebis saknas men hon blev mest en suddig fläck ändå.