Här händer det grejer

Försöker smälta det positiva antagningsbeskedet till psykologprogrammet (äntligen!) och varvar med lite hundvaktande. Både jag och Texas längtar efter mer flockliv (läs: valp) men eftersom ett sådant beslut kan fattas först efter det att jag och Texas har koll på varandra tillfredsställer vi det akuta behovet med att låna andras.

Först fick vi den stora äran att passa två av grannens tre pomeranians; Gizmo och nya bebisen Lova. Tänk vad fort man lyckas förtränga valptiden. Vadå aldrig sovmorgon? Vadå kisspölar och spring i trappan? Samtidigt förstår man varför dessa små petitesser är så lätta att bortse ifrån. Hej naken valpmage och pyttesmå pussar. Hej lilla vikt på ungefär ett mjölkpaket. Hej glädjeskutt som gör att man tappar balansen. Hej bus och nyfikenhet. Ja, det är inte utan att man blir kidnappningsbenägen bara man tänker på det.


Lova och Texas blev dessutom bästa vovvevänner. Vore de människor skulle de växa upp och gifta sig. Texas är så fin med bebisar, det är inte utan att man blir lite stolt. Lova älskar att tugga på Texas svans och springa runt med honom i koppel. Funderar på att anställa henne som dagmatte!Den minst suddiga av alla gruppbilder. Bebis saknas men hon blev mest en suddig fläck ändå.


Kommentarer
Postat av: Carina

Vilka gulliga vänner ni har skaffat :-)Grattis till antagningen

2010-08-13 @ 22:34:16
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Johanna

så otroligt söta, nu blev ja allt lite kär :)

2010-08-16 @ 00:03:16
URL: http://www.johannasdjur.blogspot.com
Postat av: Bertil och Linda

stort grattis till antagningen!vilka söta små igenkottar =Dkram!

2010-08-22 @ 22:58:05
URL: http://bertilblogg.blogspot.com
Postat av: linaa vikken pina

vad söta dem e hela gänget!

2010-08-25 @ 02:54:45
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

åh så sötaa!! :D

2010-08-27 @ 22:41:24
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Anna & Kompis

Men så söta de är tillsammans!!! :)Grattis till antagningen! Läser inte du redan psykologi? Eller är det så att du går från enstaka kurser till linje nu? Roligt är det hur som helst! :)Jag måste få tipsa om en bok som jag tror att du skulle uppskatta - både som blivande psykolog och som hundägare: Zelda och meningen med hund av Åsa Nilsonne. Superbra bok!!!Kram från Kompis och mig!

2010-08-31 @ 20:55:25
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: Anna & Kompis

Tänkte svara på din fråga om fästingmedel också, men det går inte att göra det direkt i det inlägget, så det blir ett till här istället:Vi tycker också att alla fästingmedel låter hur farliga och giftiga (läs cancerframkallande och min Kompis kommer dö i förtid) som helst, så vi har valt att inte ha något på henne. Vi kollar igenom henne varje dag och plockar bort fästingarna medan de fortfarande kryper eller precis har satt sig. Då ska risken för överförbara sjukdomar vara minimal enligt vår veterinär. Vi brukar ibland spraya på henne Forever Aloe Veras Veterinary Spray (när vi kommer ihåg) som är helt ofarlig både för djur och människor och av någon anledning så håller sig fästingarna borta då. Sprayen är dessutom bra för huden och milt läkande (aloe veran), så det är ju ett plus i sig. :)

2010-08-31 @ 21:02:26
URL: http://kompismedflock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback