Supertävling!


Söta pudelflickorna på bloggen PoshPoodle utlyser en superfin tävling i samarbete med snygga onlinebutiken PoshPooches.

Om jag vann skulle jag köpa denna snygging för att lättare kunna få Texas upp och ner för alla trappor när kroppen är trasig. Väskan är perfekt för buss och tåg och andra små äventyr då den rymmer både hund och tillbehör.

Nu håller vi tummar, tår och tassar så hårt vi bara kan!

Kommentarer
Postat av: Elin

Var stolt! haha ;d

Han kanske växer till sig så att det kan funka?.. Så var det för Enso med tidigare. Men nu kunde han få lite flex. ;p

2009-11-30 @ 15:21:43
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Anna & Kompis

Svar på din kommentar: Jag har ju hört att retriever och spaniel "alltid" är hungriga och sen kom Kompis in i mitt liv. Jepp, alltid hungrig. puh :) Det gäller ju att ta det i tid, innan hon blir tjockis. Just nu har hon bara ett extra lager hud, så att säga. ;)

2009-12-02 @ 18:00:15
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: Elin

Hur mååååår ni?

2009-12-03 @ 23:29:56
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Elin

Hur mååååår ni?

2009-12-03 @ 23:29:57
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Elin

Skönt att höra att ni lever!, blev lite orolig där ett tag. Texas då^^ haha kunde inte han tagit någon annan sladd som inte används så ofta? typ till någon gammal ful lampa som man fått av en vänlig själv fast man inte alls gillar, fast ni kanske inte har några sådana saker ;p



Men sjukhuset låter inget vidare? :/ Skicka hit Texas så ska jag ta med honom till skogen så han får busa sig trött med Enso, och så kan jag behålla honom några dagar och lära honom att vara snäll mot matte! :) Jag vet hur jobbigt det kan vara att bara va lite sjuk och ha valpis, och ändå så var Enso ett lamm.



Jadu, ibland så går det hur bra som helst och då blir man glad.. Andra dagar går det sämre ;p Grejen för tillfället är väll att jag busat mkt med Enso kroppsligt, liksom buffat på honom, jagat honom, han fått jaga mig osv. Grejen är bara att han tycker att jag är lite för rolig och vill busa jämt istället, haha^^ Men det har gjort sitt till inkallningen måste jag erkänna! För nu tror han det är bus på G varje gång jag roppar, och kommer han så busar jag såklart. Hehe.



Massa friskis kramar med massa styrka till både dig och söte Texas! :)

2009-12-04 @ 13:18:23
URL: http://elinoenso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback