En tävling till!

Nu gäller det att vara på hugget här.
Ännu en fin tävling är upptäckt så vi provar vår lycka även där.

Tävligen gäller dessa söta halsband och då min Texas allra första halsband inte längre ser ut som när vi köpte det så skulle ett av dessa fina vara ett mer än välkommet tillskott.



Det är snälla tjejen på Posh Pooches (där vi planerar att bli stammisar inom kort) som håller i tävlingen.

Heja Texas!

Kommentarer
Postat av: Trican

Jag förstår dej och din oro. Jag är sjukt stressad över allt jag gör, allt tila gör (är det normalt, hur ska man göra osv). Jag har också läst på massor innan jag skaffade hund, men så fort hon kom hit är allt som bortblåst. Jag minns ingenting!!! Fast jag tror att jag jagar upp mej mer än jag behöver ibland. Är detta din första hund sa du, samma här isåfall (min styvappa hade hund när jag var mindre som jag pysslade och lekte mycket med, men det kan jag inte räkna nu).



Tråkigt att du är sjuk, troligtvis har jag också nån form av reumatism, (men det är inget jag nämner högt och inget jag har sökt läkare eller så för men jag har ofta ontont i lederna, speciellt när vädret slår om). Men jag ska inte klaga. Sköt om dej, jag ska följa din blogg, så sluta inte skriva vad du än gör;).

2009-10-07 @ 14:36:13
URL: http://www.metrobloggen.se/tila
Postat av: Trican

Definitivt!!! Jag behöver någon sådan som du, som känner likadant.. Alla andra bara talar om hur bra det går för dem osv, så man känner sej så misslyckad. Jag har inte börjat njuta ännu jag heller. Jag kan liksom inte slappna av. Precis tänk om man inte får en sådan hund som man vill att hon/han ska vara.. RÄDD;)..

Tack att du finns..

kram

2009-10-07 @ 15:33:45
URL: http://www.metrobloggen.se/tila

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback