Kanske kallast ever...

Idag drog jag och Texas en liten spontanis till familjen i Sunnersta. Det kändes tråkigt att sitta ensam i stan när vädret var så härligt! Världens mest underbara Sambo jobbade nämligen idag så att han ska kunna vara ledig imorgon till farfars begravning. Är inte det kärlek så vet jag inte vad!

Hursomhaver. Jag och Texas rejsade ner på stan för att ta bussen. Vi missade den med en minut. Inga problem att vänta på nästa buss i minus tjugo grader, tyckte vi. Texas tyckte att det var härligt och riktigt skakade av glädje. Till slut kom vi så äntligen på bussen och Texas somande sött. Hurra för lätttransporterade hundar!

Väl här gick jag och mammsen på lång, härlig promenad med lill-gubben. Det var skog och det var vatten och det var fina stigar längs stranden. Underbart! Texas struttade lyckligt och brände hur mycket energi som helst (hoppas vi). På vägen vid vattnet gick andra hundar och Texas blev bästis med goldenhanen Gösta som var härligt lekglad för sina sju år. Vi pratade lite med ägarna och utbytte hundanekdoter. Mamma kommenterade det sen att det är som en helt ny värld, detta med hundägare. Och det är det. Lika barn leka bäst, heter det ju. Och jag leker skitbra med andra hundmänniskor!

Vid hundpromenader gäller function before fashion, mina vänner. Såhär härligt hade vi det när kinderna nästan ramlade av i kylan (den där lilla pricken mitt bland halsdukar och mössar är alltså jag):

Kommentarer
Postat av: jannica

Haha jag kan nog gott konstatera att du är mycket mer fashion-snygg än jag på mina promenixer i denna kyla hahaha :D

2010-01-06 @ 21:27:23
URL: http://zhalleslashatlas.blogg.se/
Postat av: Michelle

Härliga bilder :D Himla kallt ute nu. Var på liten utflykt idag och hade med varm oboy i termos men den va nästan iskall när den skulle drickas haha.

2010-01-06 @ 22:29:38
URL: http://michellebeit.blogg.se/
Postat av: jannica

Haha javisst, det är riktigt kallt ute så det är lika bra att klä sig varmt :)

Jag använder min jätterosa och ultravarma skidjacka som är så jävla ful, och många långkallingar. Till det blir det skitfula, men ack så varma Ecco skor. Haha stilpoliserna skulle nog gripa mig ganska så fort :D

2010-01-06 @ 23:28:57
URL: http://zhalleslashatlas.blogg.se/
Postat av: Elin

Det där med värme & funktion känner jag starkt igen. Det går före allt! ;d

2010-01-07 @ 12:50:28
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Patricia & Elwiz

ser ut o ha varit en härlig promenad :D!

2010-01-07 @ 16:53:08
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/
Postat av: Molly

Mysigt i skogen, skönt med lättranssporterad vovve ;)

2010-01-09 @ 10:51:58
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback