Blåst

Jag tror att han manipulerar mig, min lilla hund. Situationen nedan har nu skett flera gånger och jag börjar bli misstänksam.

Situation: Jag sitter i soffan med datorn och Texas leker i godan ro på golvet. I kanske två minuter. Sedan kommer Texas på att han trivs mycket bättre i soffan hos matte. Han kommer därför fram och gnäller lite, men bara lite. Sen sitter han framför mig som ett lydigt litet ljus och demonstrerar sina puppy eyes-talanger.

Mattes omedelbara tolkning: Duktiga lilla pluttisnutt som har förstått att han inte ska gnälla.

Mattes tolkning efter lite eftertanke: Han har förstått att han inte ska gnälla... Egentligen får han alltså fortfarande sin vilja igenom, fast på ett smartare sätt.

ARGH, dessa valpar!




Kommentarer
Postat av: Elin

Haha! låter som mig ungefär..

När Enso gnäller till nedanför trappan, eller kanske tillochmed skäller till lite tyst.



Då säger jag tyst Enso, du får lära dig att gå upp för trappan själv om du ska komma upp till matte.. Och varav mitt puttinuttia tal till honom börjar han frenetiskt att vifta på svansen, varpå jag som på signal skuttar ner för trappen och sätter mig och busar och gosar med honom..



Att jag inte sett det från den synvinkeln tidigare idag, så du.. Det blåser ganska bra här med!

2009-11-06 @ 15:01:01
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Elin

Hahaha, ser dig framför mig i ett par giggastora skor.. De måste ju tro att du är någon slags mutant?.. Inga ragg där inte. (byggarbetare som oftast är ganska snygga, iallfall min)...



Vi kan byta om du vill? du kan få trädgård och flytta hem.. Jag kan ta egen lägenhet och på köpet trapporna. (Enso nu lär du dig gå i trappor bums, annars kommer jag få ringaren i nottredam puckel rygg).



Föresten, du jag är första medlemmen!

Vill va VIP, för jag kommer svälta ikapp.. (Vilket iof bara kunde vara bra, behöver gå ner några kilon)

2009-11-06 @ 15:05:34
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag är villig att hålla med om denna kommentarsbombning. Men att vi har tid med den kan väll bara tyda på en sak? Att våra voffsningar är relativt lugna, i allafall för tillfället.. :) Alltåd något att glädjas åt..



Jo beundransvärda blickar kan man ju inte få nog av.. Och så kan man ju alltid inbilla sig att de är riktade mot en själv och inte mot sin fyrbente sockertopp. ;D



Tevlig helg!

2009-11-06 @ 15:49:38
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Elin

Det bådar inte gott... Men med märgben och lite tilltugg, så brukar tillochmed en riktigt brutal kväll kunna räddas.. ;p

2009-11-06 @ 16:11:32
URL: http://elinoenso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback