Chock!

Sara: Har du sett att Texas öra ser ut som att det ska resa sig?

Sambon: What?! Varför har du inte sagt något? Varför sa du inte att de kunde resa sig innan vi köpte honom?! Vad ska vi göra?

Sara: ...?


Ja, det är väl bara att reklamera?

http://homepage.mac.com/lawrencedavid/cuteanimals/dog_with_huge_ears.jpg
Texas, fem månader?

Kommentarer
Postat av: Carina

hahaha ja reklamera honom... Det hade varit intressant vad uppfödaren hade sagt om ni hade ringt och sagt det. Han har ju chihuahua i sig så risken är ju rätt stor att öronen ställer sig. Tysons öron låg oxå när han var liten och även Enzos men idag står alla 4 öron.

2009-10-21 @ 15:13:33
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Carina

Testa att tejpa, har dock ingen erfarenhet av det. Ska man verkligen älska sin hund, verkar jobbigt. Men det är kanske det alternativet ni har ;-)

2009-10-21 @ 15:38:00
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Patricia & Duke

Aha okej :)!

Jag tror inte de blir något hundrelaterat då man antingen måste betala en massa pengar för t.ex hundinstruktör utbildning, sen finns det ju djursjukvårdare men dom enda sånna utbildningar finns bara i uppsala eller skara..lite långt xD! Så jag skall ju läsa en grundkurs i IT nu men tänkte plugga till vårdadministratör efter det :).

2009-10-21 @ 15:42:43
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Malin

Det låter bra med en privat instruktör/psykolog.



Min sambo reagerade ungefär likadant, vad ska vi göra? Finns inte mycket att göra egentligen. Jag blev först lite besviken när jag insåg att Rexie öron höll på att resa sig. Men nu har jag insett att Rexie inte skulle vara Rexie utan hans ståöron.

2009-10-21 @ 15:49:03
URL: http://malinjoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback