Öron!

Är det bara jag eller håller Texas öra på att resa sig?!?


Ligg, öra, LIGG!

Kommentarer
Postat av: Patricia & Duke

Haha jaa ;D hjag satt o funderade en bra stund på den där frågan men.. det måste ju vara en ursäkt :D!

Jag hade ett par mer uggs liknande skor som också kostade runt 300 kr och dom hade jag som slit-o-släng skor i 1 år, älskade dom, dom var lite större och rundare men dom funkade, tills Duke kissade på dom xD!

2009-10-20 @ 19:02:40
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh vad underbart söt han är. Jag hade inte fattat att det är Jack Russel i han. Rexies (min hund) öron reste sig när han var cirka 4 månader. Och sedan det har han haft ståöron.



Jag har förmodligen inte så mycket tips och motivation när det gäller hund och valpar i min blogg. Det dyker väl upp något inlägg här och där bara. En bra sysselsättning för Rexie när han var valp var små ben, speciellt tuggskor eller en pappersrulle. Jag har tyvärr inte så många tips mer än att stå ut, en dag vänder det. Och kanske blir han en lika stor latmask som min hund :P

2009-10-20 @ 19:16:18
URL: http://malinjoe.blogg.se/
Postat av: Malin

Hehe, det var inte direkt vid tre månaders ålder. Jag tog hem Rexie i april förra året. Och han var en riktig busig valp under hela sommaren och även in en del på hösten. Han var nog åtminstone 6 månader när det vände. Men det kan säkert vända snabbare för er. Jag var ganska deprimerad den sommaren och verkligen inte den ultimata matten. Men rexie var min ljuspunkt :) Vi körde en del mental träning. Men jag hade fullt upp med att rädda det mest som gick att rädda :) Värst var när han började tugga på min svärfars fiiina stereo. På knoppen medan vi satt o åt.

2009-10-20 @ 19:54:52
URL: http://malinjoe.blogg.se/
Postat av: Malin

Just ja, furminatorn (borsten) är verkligen kanonbra! Till och med på så korthåriga hundar som Rexie.

2009-10-20 @ 19:56:30
URL: http://malinjoe.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

Haha jaa, vi som trodde duke var värsta "under-hunden" när han inte tuggade på någonting nästan. Tills han en dag sprang och tog mina uggs, dom var ju säkert skitroliga! Massa ulligt innuti och mjukt tyg utanpå oså en gummisula - MUMS! Så då spärrade vi av hallen med kompostgaller. Men så en dag skulle jag gå ut med honom och det var lite bråttom och han råkade kissa på sig Juust på mina skor.. typiskt :P!

2009-10-20 @ 20:08:58
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Victoria

Hej!! Kollade in din blogg och vilken riktigt sötnos du har!!:)

2009-10-20 @ 20:52:36
URL: http://marianova.com/users/viictoriiaa/blog
Postat av: Patricia & Duke

Tack!



Haha ojdå xD en hund förändrar ju hela livet :D!

Men eftersom dom är så underbara så tycker jag bara det ändras till det mer positiva :)! Jag planerar redan mitt nästa hundköp, då blire säkert en liten texas-kopia haha :D!

2009-10-21 @ 10:04:38
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Victoria

haha jaa jag kan känna igen det där med valpfasonerna!! Jag har en lite schäfer, han är en gammeldags schäfer även ibland kallad orginal schäfer, det är därför han är så mörk.

Hur gammal är din puppi?

2009-10-21 @ 11:32:58
URL: http://marianova.com/users/viictoriiaa/blog
Postat av: Linda & Azi

Haha vad så söt! :) Underbar färg han har!

2009-10-21 @ 11:48:01
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Malin

Tyvärr har vi aldrig en valpkurs med Rexie, vilket vi förmodligen borde ha gjort. Men vi hade sååå långt till Brukshundklubben då och men jag har fått mycket hjälp från en nära vän som undervisar i olika kurser på Brukshundklubben och är aktiv på Hundcampus. Har ni tänkt att gå en valpkurs med Texas?

2009-10-21 @ 13:03:44
URL: http://malinjoe.blogg.se/
Postat av: Elin&Enso

Ja precis, vart är den hunden?

Fast på någon höger så förstod han nog att jag blev sur för nu är han som ett lamm.. (får se hur länge det varar)...



Den där klumpen lät spännande, dock inget jag hört talats om?.. Annars rekomenderar jag cocosnöt, det enda som funkat på Enso ;P.. Då jäklar kan han ligga still i timmar och gnaga. :)

2009-10-21 @ 13:09:56
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

Haha lovar ;)! Jag tittar också på hundannonser varje dag ^^,. Killen sa kanske till våren. O jag har alltid velat ha en liten vovve. De renrasiga småvovvarna tycker jag dom tar överpris på. Och sen har jag fallit som en fura för blandraser! Varje individ är helt unik :)!



Duke & Texas hade säkert passat bra ihop som lekkamrater ^^,! Duke brukar lägga sig ner på marken och leka med mindre vovvar för att inte råka slå ner dom med sina tassar, men man får säga åt honom först, han tänker sig inte alltid för xD! Men texas ser ut att vara en riktig tuffing :D!

2009-10-21 @ 13:21:03
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/
Postat av: Elin&Enso

Aha, där ser man.. Kanske vore något? ;p



Jag har ju haft väldigt tur med Enso (hitills) och han biter inte på något inne.. Fast han vill ju bli sysselsatt hela tiden.. :P

2009-10-21 @ 13:42:35
URL: http://elinoenso.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

Haha :D jag studerade distans först när vi skaffade duke men hoppade av utbildningen då den inte var rätt. Nu har jag sökt in på en nätbaserad kurs i januari så jag är hemma hela tiden. Skall sedan till hösten söka lite KY-utbildningar alt. distans. Så jag är faktiskt hemma väldigt mycket :)! Duke har aldrig varit hemma ensam mer än 2 timmar i sträck. Sen blir detj u som du skrev, lättare med att dom håller varandra sällskap när man är borta, dom kan leka med varandra. Sen har jag alltid velat ha två hundar. O duke blir ju 1 år till våren (maj) så :)!

2009-10-21 @ 14:20:03
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback